Byggstäd

När du renoverar eller bygger nytt blir det ofta lite extra stökigt och smutsigt. Då kan det vara praktiskt och smidigt att lämna över bygg- och grovstädningen till oss. Vi är med under hela processen och håller rent och snyggt både under och efter byggnationen.

Vad är en byggstädning?

En byggstädning är som det låter städning vid byggnation, renovering eller andra byggprojekt. Byggstädningar kräver helt andra insatser än vanlig lokalvård eller hemstädning. Vid en byggstädning behövs till exempel ofta specialutrustning, städmaterial och maskiner som klarar av de lite mer omfattande momenten under och efter byggnationen är färdig.

Vem kan använda tjänsten?

Byggstädning är en tjänst som ofta beställs av företag, men vi erbjuder även tjänsten till privatpersoner. Vi finns på många orter i Sverige – kontakta oss om du vill veta om vi erbjuder tjänsten på din ort. Vår byggstädning kan göras som en enskild punktinsats eller som löpande städning under hela byggprojektet.

Vill du boka byggstädning?

För att boka byggstädning lättast går du vidare till vår huvudsida och bokar byggstädning med hjälp av formuläret.

Boka byggstädning på vår huvudsida

Så fungerar vår byggstädning

Varje byggnation är unik och skiljer sig ofta helt från andra. Vår byggstädning är därför alltid skräddarsydd utifrån projektets behov och omfattning.

Punktlighet är mycket viktigt för att ett byggprojekt ska fungera smidigt och följa projektets tidsplan. Städning som måste göras om efter utförd besiktning kan också ställa till problem i flera led. Vi fäster därför stor vikt vid att ta fram ett tydligt städschema som vi följer.

Vi har en god ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme och ser alltid till att åtgärda eventuella fel och brister i vår byggstädning om du inte är nöjd. Tänk dock på att påtala bristen i god tid.

Alltid låga priser. Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem. Våra städare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Samtidigt arbetar vi stenhårt för att alltid erbjuda riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.

RUT-avdrag för privatpersoner. Om du är privatperson ingår tjänsten byggstädning i skattereduktionen för hushållsnära tjänster för privatpersoner. Du betalar därför bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår byggstädning!

Så här bokar du vår byggstädning:

  • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett personligt möte
  • Vi besöker dig för att ta fram en skräddarsydd offert
  • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål

Vi utför byggstädning för företag och privatpersoner – både som punktinsats och som löpande städning under byggprojektets gång. Hos oss gäller alltid:

Fast, lågt pris. Nöjd kund-garanti.