Mattvätt

Vi ser till att dina mattor och heltäckningsmattor blir fräscha, fläckfria och luktfria. Till ett av marknadens bästa priser.

Vad innebär er mattvätt?

Vi tvättar entrémattor, heltäckningsmattor och andra typer av mattor. Det vanligaste är att företag använder sig av vår mattstädning men även privatpersoner är välkomna. Mattvätten innebär i korthet att vi besöker dig för att tvätta mattan på plats.

Hur fungerar er mattvätt?

Vår mattvätt innebär att mattan tvättas med vatten och rengöringsmedel. Smutsen löses upp av vätskan vilket gör att mattan rengörs både på ytan och på djupet. Smutsvattnet sugs sedan tillbaka i maskinen. Där mattan utsätts för extra mycket smuts och slitage skurar vi mattan med mjuk borste i skurmaskin. Vi behandlar också med antistatiskt mjukmedel för att mattan ska hålla sig ren längre.

Vem kan använda er mattvätt?

Det vanligaste är att företag använder sig av vår mattstädning men även privatpersoner är välkomna. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Alltid låga priser. Vi tummar aldrig på kvaliteten; våra städare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Samtidigt arbetar vi stenhårt för att alltid erbjuda riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.

RUT-avdrag för privatpersoner. Tjänsten mattstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Om du är privatperson betalar du därför bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan.

Så här bokar du mattvätt:

  • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att veta mer om mattvätt
  • Vi besöker dig för att ta fram en skräddarsydd offert
  • När du godkänt offerten kommer vi ut och tvättar dina mattor enligt dina önskemål

Inga bindningstider. Nöjd kund-garanti. Lågt pris.